27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Manelistul Sorin Talent, audiat la DNA în dosarul lui Florin Salam

UPDATE. Manelistul Sorin Talent, audiat la DNA în dosarul lui Florin Salam

UPDATE: Şi manelistul Sorin Talent este audiat, joi, la DIICOT, în dosarul în care Florin Salam este anchetat pentru consum de droguri.

Manelistul Costel Biju este audiat, miercuri, de asemenea, la DIICOT, în dosarul în care Florin Salam este anchetat pentru consum de droguri.

Manelistul Adi Minune este audiat, miercuri, la DIICOT, în calitate de martor,  în dosarul în care Florin Salam este anchetat pentru consum de droguri.

La ieşirea de la audieri, Adrian Simionescu a spus că a fost citat doar în calitate de martor în dosar şi că a dat o declaraţie scurtă, „pe o foaie de hârtie albă”.

El nu a dat alte detalii despre discuţia cu anchetatorii, iar avocatul lui a arătat că, la acest moment, nu doreşte să facă publice detalii din ancheta în curs.

Surse judiciare au declarat că Adrian Minune a fost pus sub învinuire pentru deţinere de droguri în vedere consumului, procurorii DIICOT aducându-i miercuri la cunoştinţă acuzaţiile, conform Mediafax.

Alături de Adrian Minune au mai fost puşi sub învinuire Sorin Talent şi Costel Biju, tot pentru deţinere de droguri în vedere consumului, au precizat sursele citate.

 Citeşte şi: Cântăreţul Florin Salam, învinuit pentru consum de droguri

În 14 octombrie, Florin Salam a fost pus sub învinuire de procurorii DIICOT, pentru consum de droguri.

La ieşirea de la audieri, manelistul a declarat că a fost audiat ca martor după ce, în iunie – iulie, a participat la o petrecere unde „s-au întâmplat mai multe prostii”.

Întrebat de presă dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns „Nu ştiu, s-o fi consumat”. Salam a mai spus că nu ştie ca vreun membru al trupei lui să fi consumat droguri, iar dacă ar fi aşa, el ar face „curăţenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.

 

Ştire în curs de actualizare

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă