16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Incendiu la casa subprefectului de Prahova. Cauza, un coş de fum...

UPDATE. Incendiu la casa subprefectului de Prahova. Cauza, un coş de fum deteriorat

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au stabilit că incendiul produs luni seară la Ploieşti, care a distrus parţial două case, una aparţinând subprefectului de Prahova Rodica Paraschiv, a izbucnit din cauza unui coş de fum deteriorat de la locuinţa vecinilor subprefectului, informează Mediafax.

La casa subprefectului focul a distrus acoperişul din ţiglă metalică pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, tâmplăria mansardei, mobilier şi aparatură electronică. La casa vecinilor, cea unde a izbucnit incendiul, au ars acoperişul pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, mansarda din lemn, haine, mobilă, aparatură electronică şi electrocasnică.

Conform primelor evaluări, în incendiu au fost distruse bunuri în valoare de 80.000 de lei, fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ un milion de lei.

—-

Casa subprefectului judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, a fost parţial distrusă, luni seară, într-un incendiu izbucnit din cauze necunoscute deocamdată, transmite Mediafax.

Potrivit prefectului judeţului Prahova, Marius Sersea, incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 20.20, şi a cuprins două locuinţe de pe strada Sinăii din Ploieşti. Una din casele afectate de foc aparţine subprefectului Rodica Paraschiv.

Flăcările au fost stinse de pompieri după aproximativ o oră.

În urma incendiului, nici o persoană nu a fost rănită, familiile care locuiesc în cele două case fiind evacuate, însă pagubele materiale sunt “serioase”, a precizat prefectul de Prahova.

Potrivit acestuia, casa subprefectului a fost cuprinsă de incendiu în zona etajului şi a mansardei, iar casa alăturată, construită chiar lângă locuinţa Rodicăi Paraschiv, a fost distrusă tot în zona etajului.

Cele două imobile nu mai pot fi locuite în urma intervenţiei pompierilor. Subprefectul de Prahova, Rodica Paraschiv, locuia împreună cu soţul şi fiul său.

Potrivit prefectului Marius Sersea, nu se ştie deocamdată la care dintre imobile a izbucnit incendiul, urmând ca poliţiştii şi pompierii să stabilească acest lucru, precum şi cauzele focului.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă