30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Alte şapte curse aeriene, afectate de ceaţă, la Cluj

UPDATE. Alte şapte curse aeriene, afectate de ceaţă, la Cluj

UPDATE: Alte şapte curse aeriene operate pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj  sunt afectate, marţi după-amiază, de ceaţă, conform Mediafax.

Cursele Wizz Air de la Charleroi şi Luton, care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 11.40, respectiv 13.40, au fost redirecţionate la Timişoara, cursa Tarom de la Viena, care era programată la ora 13.20 a fost anulată, şi cursa Wizz Air de la Treviso, care trebuia să aterizeze la ora 16.05, are întârziere.

De asemenea, a fost anulată cursa Tarom care trebuia să decoleze la ora 13.45 spre Bucureşti, iar alte două curse Wizz Air care ar fi trebuit să plece spre Roma la ora 14.15, respectiv spre Barcelona, la ora 16.25, au întârzieri.

—-

Şase curse aeriene au întârzieri, marţi dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca din cauza ceţii, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului clujean, sunt afectate curse aeriene dinspre Bucureşti şi o aeronavă spre Viena. Astfel, au întârzieri din cauza ceţii cursele Tarom care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca de la Bucureşti la orele 8.40 şi 9.05 şi cursa Tarom de Viena care trebuia să decoleze la ora 9.05. Cursa de Viena era operată cu aeronava care trebuia să sosească la ora 8.40 de la Bucureşti.

O aeronavă cu 123 de persoane la bord, care venea de la Milano şi urma să aterizeze la Arad, marţi dimineaţă, a fost redirecţionată la Timişoara, din cauza ceaţii, pasagerii urmând să fie preluaţi cu autocare, în timp ce călătorii care aşteptau la Arad pentru cursa retur au fost reprogramaţi. Totodată, din cauza ceţii, o aeronavă cu marfă care trebuia să ajungă la Arad la ora 10.00 nu a mai decolat de la Budapesta, aşteptându-se îmbunătăţirea condiţiilor de vizibilitate la Arad.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru marţi dimineaţă o avertizare de cod galben de ceaţă pentru aproape toată ţara.

 

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Iohannis, la Consiliul European, unde se discută sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, mâine şi poimâine, la Consiliul European, la Bruxelles, printre subiectele reuniunii numărându-se sprijinul pentru Ucraina şi Republica Moldova, respectiv...
Ultima oră
Pe aceeași temă