14.6 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSpecialUntitled stire

Untitled stire

Acesta nu este singurul proces pierdut de Antena 3. Prin sentinţa din 12 decembrie 2013, judecatoria sectorului 1 l-a condamnat pe Mircea Badea la plata a 5000 de euro, în solidar cu Antena 3, cu titlu de daune morale pentru încalcarea dreptului la demnitate a şefului ANI, Horia Georgescu. În mai multe emisiuni difuzate în anul 2012, realizatorul Mircea Badea l-a calificat, între altele, pe Horia Georgescu, „slugă băsistă jecoasă” şi „oooo, anist”.

În luna februarie 2014, jurnalista Oana Stancu şi postul Antena 3 au fost condamnaţi la plata unor daune morale în valoare de 20.000 de euro pentru prejudicii aduse imaginii EVZ, într-un proces cu tatăl lui Horia Georgescu, Marian Georgescu. Această decizie nu este definitivă.

În luna decembrie 2013, Mircea Badea a pierdut un proces la Judecătoria sectorului 3. Robert Turcescu, realizatorul emisiunii ”Sub semnul întrebării” de la B1TV l-a dat în judecată pe Badea pentru ameninţări şi instigare la violenţă. Mircea Badea a fost obligat să publice sentinţa în trei ziare şi să plătească 1 leu daune morale. Nici această sentinţă nu este definitivă.

Mihai Gâdea, directorul Antena 3 şi realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, a pierdut în primă instanţă un proces cu fostul şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat pe Mihai Gâdea în solidar cu Antena 3 la plata a 5.000 de lei, drept daune morale, după ce l-a făcut pe fostul şef al CNAS ”dobitoc”, ”nesimţit” şi ”mitocan”. Nici această sentinţă nu este definitivă. Procesul se judecă în prezent la Curtea de Apel Bucureşti, după ce fostul şef al CNAS a făcut recurs, cerând 100.000 de euro.

Cele mai citite

Putin provoacă NATO

De ce se face atâta tămbălău în urma referendumurilor din provinciile Lugansk, Doneţk, Herson şi Zaporojie, teritorii care au o suprafață cumulată de mai...

Exit Poll: Extrema dreaptă din Italia, condusă de Meloni, câștigă alegerile

O alianță de dreapta condusă de partidul “Frații Italiei”, la cârma căruia se află Giorgia Meloni, a obținut o majoritate clară în viitorul parlament,...
Ultima oră
Pe aceeași temă