11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUntitled stire

Untitled stire

Sagetatorii, in acest weekend se vor simti se pare in al noualea cer. Cheia pentru o astfel de stare este sa lase deoparte toate resentimentele, inhibitiile si orice fel de gand care le readuc in minte vreo neimplinire din trecut.

Lasati in urma toate cele rele si bucurati-va de ceea ce va ofera viata acum, asa cum va este dat. Daca aveti ocazia sa iesiti la o plimbare, faceti-o fara sa va ganditi la cat de obosit sunteti sau la lipsa de chef, nu o sa va para rau, iar daca poate duminica sunteti invitat la cineva pentru o vorba, un pahar si cine stie ce se mai poate ivi intr-o atmosfera mai incinsa, nu va sfiiti sa gustati din plin de acea doza de fericire pe care o primiti prea usor, dar nu e de ici-de-colo sa traiti acea senzatie ca sunteti, macar pentru cateva ore, o persoana de-a dreptul speciala.

Iata ca luni incepeti o saptamana de munca cu bateriile incarcate, gata sa dati piept cu toate provocarile binecunoscute pentru un nativ Sagetator. Trebuie sa stiti ca de data aceasta lucrurile pentru dvs. sunt ceva mai incurcate ca de obicei, in sensul ca va trebui sa meditati mai mult asupra unor situatii de la locul de munca inainte de a scoate o vorba cu caracter calificativ, de a lua o decizie definitiva, iar asta este valabil si acasa, in familie, dar si in afaceri.

Este bine sa va consultati cu un partener de munca sau de viata inainte de a face orice miscare definitiva, si astfel veti vedea ca lucrurile au un alt aspect in viziunea celorlalti. Aveti in felul acesta posibilitatea de a vedea si alte fatete ale adevarului si ca dvs. nu sunteti unicul detinator al acestuia.

Este o solutie de a va detensiona afectiv si sa nu va incrancenati atunci cand vi se pare ca sunteti napastuiti. Tot in aceasta perioada veti fi putin cam frustrati de acele mici bucurii pe care le gustati in timpul dvs. liber, este vorba poate de lipsa de lichiditati pentru unele cumparaturi, poate anturajul sau partenerul nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu dvs. si asta va poate intrista indeajuns ca sa va scada apetitul pentru a rade cu pofta sau chiar de a profita atunci cand trec pe langa dvs. situatii ofertante.

Viata de cuplu scartaie un pic, tocmai pentru ca financiar depindeti de partener, iar acum cu finantele stati prost, iar sanatatea va face probleme doar in ceea ce priveste tonusul afectiv.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă