12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUntitled stire

Untitled stire

Balantele sunt firi foarte sociabile cand vine vorba de o petrecere de sfarsit de saptamana. Fac gratar daca le place invitatilor sau au grija sa se simta in largul lor chiar si copiii.

Daca nu fac fiesta la ei acasa, merg intr-o excursie poate la Peles sau la Bran, sa vada si copiii, si tot pentru ei vor putea renunta la niste adulti mai putin interesanti si lipsiti de simtul umorului. Sunt foarte apropiati de cei mici si se bucura ca si ei le impartasesc sentimentele uneori. Sigur ca batranilor nu le va placea deloc postura in care sunt pusi, sa se ocupe mai mult de copii decat de adulti, nu este chiar ceea ce ei cred ca este in regula.

Dar weekendul se termnina si luni incepe aproape fara prea multe intrebari. Trebuie sa faceti pe la serviciu lucruri pe care nu le considerati placute, dar asta este. Veti munci cam pe branci pentru ca altii sa ia laurii sau sa nu va mentioneze macar ca sunteti intr-o corporatie care inseamna echipa si nu un singur om care culege laurii.

Dar nu faceti nazuri, va ocupati de lucruri concrete ce pot sa fie de folos, ceea ce-i mai bine decat sa va plangeti aiurea. Vedeti de ceea ce trebuie si munciti de zor chiar facand planuri, dar ca in vremurile demult apuse, totul cu o masura. Va place actiunea, de aceea preferati sa munciti in teren decat sa stati in birou sa-i coordonati pe altii.

Colaborarile intreprinse acum sunt de lunga durata si pot crea niste prietenii pe care multi le invidiaza si vor sa le plagieze. Tindeti sa va lasati dusi usor cu vorba, ceea ce este rau, pentru ca oamenii ar voi sa afle de la o Balanta cate si mai cate, asa ca „ciocul mic”, incercati sa vedeti jumatatea goala a paharului in ceea ce priveste prietenii nou-intrati in cerc.

Interesul pentru intemeierea unei relatii sau a unei familii este si va ramane destul de viu, asa ca aveti ganduri care depasesc granitele acestei saptamani. Noi putem sa va spunem ca aveti sanse ca tot ce va doriti sa se implineasca in timp. E posibil sa va placa prognoza pentru saptamana asta, nu multi sunt atat de avantajati. Relatia de cuplu este mai temeinica acum si va bucura, rar bani aveti ca acum, chiar daca nu prapaditi finantele.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă