20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUnion Motors va vinde maşini Suzuki în România

Union Motors va vinde maşini Suzuki în România

Pentru cei familiarizaţi cu piaţa auto din România, noutatea este că Union Motors, prima companie care a oferit atât închirieri de maşini, cât şi leasing operaţional şi autovehicule second-hand, se va prezenta de acum încolo cu modele Suzuki noi.

“Suntem recunoscători celor de la Suzuki pentru că au ales colaborarea cu firma noastră. De asemenea, suntem încrezători că brandul japonez va răzbi pe piaţa dură din România”, au fost cuvinetele general managerului Union Motors România, Dudy Perry.

Într-o atmosferă destinsă, asocierea UMR-Suzuki a fost marcată vizual de primul-secretar al departamentului economic din Ambasada Japoniei la Bucureşti, Shiniciro Baba, care s-a prezentat în showroom-ul din Otopeni  într-un echipament de curse de motociclete, inscripţionat cu numele producătorului japonez, purtat deasupra costumului cu cravată.

„După cum spune un proverb japonez, o singură săgeată este uşor de rupt, însă nu şi zece săgeţi într-un mănuchi. După această filosofie s-a ghidat şi colaborarea UMR-Suzuki. Pe viitor, îmi doresc ca producătorul din ţara mea să aibă o fabrică şi în România, nu doar în Ungaria”, a declarat Shiniciro Baba, care nu a uitat să menţioneze că sosise la eveniment pe o motocicletă Suzuki.

În încheierea prezentărilor, oficialii Union Motors România au precizat că firma oferă posibilitatea clienţilor să-şi schimbe orice maşină veche cu una nouă, evident marca Suzuki, şi nu au uitat să sublinieze că UMR oferă o gamă completă de servicii de întreţinere şi mentenanţă. De notat: orice model Suzuki nou vine cu o garanţie pentru 3 ani sau 100.000 de kilometri.

La final, parcă pentru a inspira celor prezenţi încredere în modelul japonez, organizatorii au invitat câţiva membri ai clubului de jiu-jitsu Shin Daito să facă demonstraţii de autoapărare, punctate cu trânte veritabile şi strigăte de luptă.

Provocarea lansată de reprezentanţii Suzuki celor de la Union Motors este clară: să devină primul dealer auto de pe piaţa din România.

Cele mai citite

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...

Chelsea, gata să investească din nou sume exorbitante în această vară. Georgiy Sudakov, luat în vizor

Chelsea este gata să investească din nou generos în această vară, cu discuții deja demarate pentru transferul mijlocașului Georgiy Sudakov de la Șahtior, jucător...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă