20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUnde mergem de Revelion?

Unde mergem de Revelion?

Doar o lună şi un pic ne mai desparte de Noul An. Dacă nu v-aţi făcut planuri unde să vă petreceţi Revelionul, puteţi  lua o decizie vizitând Târgul de Turism de la Romexpo, care îşi închide porţile pe 17 noiembrie.

Vă doriţi o minivacanţă la munte, la Predeal sau Poiana Braşov? Cazarea la o pensiune de 3 margarete, lângă pârtia Clăbucet (4 nopţi cazare, cu demipensiune, masă festivă de Revelion şi brunch în prima zi a anului 2014, inclusiv acces la piscină şi saună) costă 330 de euro/persoană. Dacă optaţi pentru  Poiana Braşov bugetul este de 280 de euro/persoană pentru 3 nopţi de cazare la o pensiune de 3 margarete din centrul staţiunii. Preţul  include micul dejun, cina de Revelion şi cina tradiţională din 1 ianuarie. Pachetele sunt disponibile prin agenţia Tui Travel Center- Eurolines România.

Citeşte şi: Oraşele europene îşi deschid pieţele de Crăciun

O altă variantă este ca noaptea de la cumpăna anilor să vă găsească în staţiunea Balvanyos. La hotelul de 4 stele de aici, puteţi petrece 3 nopţi cu 1.750 de lei/persoană. În aceşti bani, agenţia Eximtur include şi mesele (plus cina de Revelion), dar şi o excursie cu sania trasă de cai la Lacul Sfânta Ana.

Pe urmele cavalerilor de Malta

Vreţi să aveţi parte de o vacanţă nu foarte departe de casă, dar unde puteţi să vă şi bronzaţi? Puteţi opta pentru Malta, insulă de care ne desparte doar 2 ore de zbor şi o diferenţă de 20 de grade Celsius. 

“Turiştii se pot bucura nu numai de zile însorite, dar îşi pot petrece timpul liber vizitând La Valleta, oraş ce este ca un muzeu în aer liber, trăind povestea celebrilor cavaleri de Malta. Sau, pot să se plimbe prin Marsaxlokk, un sat traditional pescăresc, renumit şi pentru bărcile pictate în culori vii sau să facă o plimbare cu barca spre Grota Albastră”, spune Eliza Dănăilă, director adjunct, Malta Travel.

Pachetul de servicii costă 359 de euro/persoană şi include biletul de avion pe zbor charter, 5 nopţi de cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele (3 stele conform criteriilor noastre).  Acelaşi pachet doar cu mic dejun, costă la hotelul Raddison (5 stele) 510 euro/persoană. Separat, masa de Revelion la un hotel de 5 stele, inclusiv trasferurile de la şi spre hotelul unde turiştii sunt cazaţi, costă 99 de euro/persoană.

Sau, cu 499 de euro/persoană, vizitaţi Cetatea Eternă! Paralela 45 vă garantează că, în afara de cazarea la un hotel de 4 stele din centrul Romei, cu mic dejun  inclus şi transport cu avionul, veţi avea parte şi de un tur de oraş care va rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri de vacanţă.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă