10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialUna dintre vedetele serialului Anatomia lui Gray, înşelată de o firmă de...

Una dintre vedetele serialului Anatomia lui Gray, înşelată de o firmă de îmbrăcăminte sportivă

Actorul american Patrick Dempsey, fostul star al serialului “Anatomia lui Grey”, dă în judecată conducerea unei firme de îmbrăcăminte sportivă, acuzând-o că l-a înşelat din punct de vedere financiar, informează contacmusic.com.

Actorul susţine că a încheiat o afacere cu directorii firmei GBG Spyder, care presupunea ca actorul să poarte îmbrăcăminte cu logoul ei şi chiar să îl pună pe maşinile sale de curse, în schimbul sumei de 1,9 milioane de dolari.

Potrivit documentelor depuse în cadrul acestei acţiuni judiciare şi obţinute de Tmz.com şi citate de Mediafax, Dempsey a primit doar 270.000 de dolari din suma stabilită şi acum îşi doreşte şi restul banilor. Patrick Dempsey dă în judecată firmă pentru aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Patrick Dempsey şi-a descoperit vocaţia de pilot amator tardiv (prima cursă a susţinut-o la vârsta de 37 de ani), explicând faptul că, pentru el, cursele automobilistice reprezintă “o dublă provocare, atât fizică, cât şi mentală”, mai ales atunci când are de înfruntat un număr mare de piloţi tineri şi foarte motivaţi.

Patrick Galen Dempsey, născut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune “Anatomia lui Grey”. Actorul s-a remarcat şi în câteva lungmetraje, precum “Casă, dulce casă/ Sweet Home Alabama”, “Clubul împăraţilor/ The Emperor’s Club”, “Jurnalul străzii/ Freedom Writers”, “Magie în New York/ Enchanted”, “Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor” şi “Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day”.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă