10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUn spaniol a lipsit de la serviciu șase ani, fără ca șefii...

Un spaniol a lipsit de la serviciu șase ani, fără ca șefii să știe

Un funcționar public spaniol a primit o amendă de 27.000 de euro după ce a lipsit timp de șase ani de la muncă fără ca nimeni să îi simtă lipsa.

Bărbatul de 69 de ani al cărui sarcină era să supravegheze construcția unei uzine de tratare a apelor reziduale s-a și pensionat între timp, scrie B1.ro.

Compania de apă a crezut că bărbatul era supravegheat de autoritățile locale iar autoritățile locale credeau că este supravegheat de companie. Viceprimarul a observat absența lui Joaquin Garcia în momentul când a trebuit să-i înmâneze o placă pentru cei 20 de ani de activitate.

Bărbatul neagă acuzațiile care i se aduc și susține că este o victimă a hărțuirii. Instanța a decis în favoarea autorităților, solicitându-i să plătească amenda.

În toți anii de muncă, angajatul a fost plătit cu 37.000 de euro anual, brut, de către o companie a apei condusă de autoritățile locale din orașul sud-vestic Cadiz.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă