12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUn procuror de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, săltat de DNA în urma...

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, săltat de DNA în urma unor percheziții (SURSE)

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, suspectat că ar fi luat mită de la un student, a fost ridicat de anchetatori și dus la DNA Timișoara, în urma unor percheziții făcute la locuința și biroul acestuia, informează Mediafax

Surse judiciare au declarat că procurorul Valentin Cârstea de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin a fost ridicat de anchetatori, joi, și urmează să fie audiat la DNA Timișoara.

Potrivit surselor citate, procurorul ar fi primit mită produse electronice și alimente din partea unui student de la Facultatea de Drept a Universității ”Iosif Constantin Drăgan” din Lugoj, unde Cârstea predă. Studentul ar fi dat bunurile respective ca să obțină notă de trecere la un examen la care nu se prezentase.

Procurorii DNA Timișoara au percheziționat, joi, atât locuința din Reșița a procurorului, cât și biroul acestuia de la Parchetul Tribunalului Caraș-Severin, de unde au ridicat mai multe documente.

Sursele citate au adăugat că procurorul Valentin Cârstea mai este cercetat și pentru modul în care ar fi pronunțat o soluție faborabilă într-un dosar de urmărire penală.

Valentin Cârstea este procuror și purtător de cuvânt al Parchetului Tribunalului Caraș-Severin și cadru didactic la Facultatea de Drept a Universității ”Iosif Constantin Drăgan” din Lugoj, județul Timiș.

Cele mai citite

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă