12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUn poliţist din Gura Humorului a fost reţinut pentru lipsa a 80.000...

Un poliţist din Gura Humorului a fost reţinut pentru lipsa a 80.000 de pachete de ţigări din unitate

Un agent de poliţie din oraşul Gura Humorului, Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce Biroul Control Intern al IPJ Suceava a constatat lipsa a 81.161 de pachete de ţigări din camera de corpuri delicte a unităţii, transmite NewsIn.

Lipsa ţigărilor a fost constatată în urma unui control început la 6 ianuarie, la camera de corpuri delicte a Poliţiei Oraşului Gura Humorului. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, ţigările ar fi fost scăzute fictiv de către gestionarul camerei de corpuri delicte, un agent de poliţie în vârstă de 38 de ani.

În evidenţele camerei de corpuri delicte, acestea figurau predate către o societate comercială abilitată în preluarea de ţigarete confiscate de la diferiţi contravenienţi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus începerea urmăririi penale împotriva agentului de poliţie pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals intelectual şi uz de fals.

Agentul de poliţie a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă