3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialUn poliţist aflat în timpul serviciului s-a împuşcat mortal cu arma din...

Un poliţist aflat în timpul serviciului s-a împuşcat mortal cu arma din dotare în sediul IPJ Timiş

Un poliţist în vârstă de 54 de ani, aflat în timpul serviciului, a fost găsit mort, sâmbătă, în sediul Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Timiş, el împuşcându-se în cap cu arma din dotare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Timiş, Ancuţa Morariu, un poliţist a fost găsit împuşcat în cap în sediul IPJ.

”Un ofiţer care a fost de serviciu la IPJ Timiş a fost găsit împuşcat în cap cu arma din dotare în sediul instituţiei. Acesta nu avea probleme psihice, iar ultimele teste au arătat că totul este în regulă”, a declarat, sâmbătă, Ancuţa Morariu.

Ea a precizat că ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul Tribunalului Timiş, urmând să se stabilească, totodată, dacă poliţistul a lăsat un bilet de adio.

Bărbatul decedat lucra de 21 de ani în Poliţie şi nu a avut niciodată abateri disciplinare.

Cele mai citite

Ciolacu, estimare optimistă privind ridicarea vizelor de SUA pentru români

Premierul Marcel Ciolacu estimează că țara noastră va intra anul viitor în programul Visa Waiver, prin care românii nu vor mai avea nevoie de...

Ciucă vrea ca liberalii să rămână în Guvern pentru a nu provoca o criză

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că liberalii vor rămâne în Guvern, deoarece nu-şi permit să provoace o criză, în condiţiile în care,...
Ultima oră
Pe aceeași temă