25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUn obuz sirian a căzut în nordul Libanului

Un obuz sirian a căzut în nordul Libanului

Un obuz sirian a căzut luni în nordul Libanului, unde s-au înregistrat, de asemenea, tiruri de armă în apropierea unui post al Siguranţei Generale, a afirmat o sursă din cadrul serviciilor de securitate libaneze, transmite AFP, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, nu a fost înregistrată nicio victimă, postul din regiunea Aboudiye fiind părăsit, iar armata libaneză a înmulţit numărul patrulelor din acest sector.

Un oficial din localitatea Sheikh Ayache, din aceeaşi regiune, a afirmat că zeci de persoane au fugit din sat din cauza tirurilor de armă.

De la începutul revoltei din Siria, în martie 2011, în zona frontierei libaneze au căzut mai multe obuze lansate de pe teritoriul sirian, iar schimburile de focuri de armă sunt frecvente în regiune, potrivit unor responsabili locali şi serviciilor de securitate libaneze.

Cele mai citite

Pentagonul nu vede nicio schimbare în poziția forței nucleare strategice a Rusiei

Pentagonul nu a observat nicio schimbare în ceea ce privește dispunerea forțelor nucleare strategice ale Rusiei, în ciuda a ceea ce oficialii au numit...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Clasamentul WTA actualizat. Câte jucătoare are România în top 100 + Ce loc ocupă Simona Halep

Poloneza Iga Swiatek continuă să conducă detașat în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis dat publicității luni de WTA, în care România are...
Ultima oră
Pe aceeași temă