20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUn muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru...

Un muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Un muncitor a fost transportat, joi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti după ce, în timpul serviciului, mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului au căzut pese el, strivindu-l, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că incidentul este accident de muncă, petrecându-se în curtea unei societăţi comerciale din comuna Brazi. Un muncitor, în vârstă de 38 de ani, din Ploieşti, în timp ce era la serviciu a fost strivit de mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului.

„Incidentul s-a petrecut într-o zonă unde erau mai multe blocuri de beton, iar în partea cealaltă se aflau patru plăci metalice de la cofrajele pentru beton. A fost strivit de plăci, în zona pieptului”, a declarat Popescu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că bărbatul a fost în stop cardio respirator şi a fost resuscitat.

„Bărbatul a fost în stop cardio respirator, s-au executat manevre de resuscitare. A fost intubat, având un traumatism abdominal. Este inconştient şi transportat la UPU Ploieşti”, a declarat Vasiloae.

Potrivit directorului adjunct al ITM Prahova, Constantin Stoica, inspectorii de muncă fac verificări, precizând că victima manevra o macara în momentul în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă