17.4 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialUn cunoscut broker din Bucureşti, jefuit de o tânără de 18 ani

Un cunoscut broker din Bucureşti, jefuit de o tânără de 18 ani

O tânără în vârstă de 18 ani a ajuns în arest după ce a furat câteva mii de euro din casa unui milionar din Bucureşti. Bărbatul prădat este Cezar Negoiţă, unul dintre ceimai cunoscuţi Brokeri din caăpitală. fata care l-a prădat era prietenă cu el.

Fata a acţionat împreună cu un prieten de al ei. Acesta trebuia să aibă grijă de banii furaţi însă i-a jucat la jocurile de noroc şi i-a pierdut pe toţi.

”În seara de marţi, 5 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, dintr-o locuinţă situată în sectorul 3, ar fi fost sustrasă suma de 20.000 de lei şi 2.000 de euro.

După ce ar fi sustras suma de bani şi a reuşit să părăsească imobilul, suspecta ar fi dat banii unui prieten, care, cunoscând că aceştia provin din săvârşirea unei infracţiuni, i-ar fi jucat şi pierdut la jocuri de noroc”, se arată într-un comunciat al poliţiei Capitalei.

Fata şi prietenul ei sunt cercetaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...

Un semifinalist de Cupa UEFA va antrena la turneul final al Cupei Satelor

Vasilică Cristocea, fotbalist care în sezonul 2005-2006 a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA, este unul dintre antrenorii de la turneul final...

VIDEO. A câștigat primul titlu de campion mondial la snooker. Englezul Kyren Wilson l-a învins pe Jak Jones

Kyren Wilson a obținut primul său titlu de campion mondial la snooker, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 18-14, pe galezul...
Ultima oră
Pe aceeași temă