14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialUn copil de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de...

Un copil de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat cu şireturile, de tocul unei uşi, în Centrul de Plasament din localitatea Zăgujeni (Caraş- Severin),  informează, joi, HotNews.

 Poliţiştii au deschis dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat că băiatul a decedat la data de 10 octombrie.

”Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că un minor de 11 ani a fost găsit inconştient într-un centru de plasament. Ne-am deplasat la faţa locului şi am întocmit dosar penal. Vom face verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat Cecilia Dăneţ.

În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de personalul medical sosit la centrul de plasament, băiatul nu a putut fi salvat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

Marcel Ciolacu: Am început aplicarea legii privind interzicerea păcănelelor

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, în şedinţa Executivului, că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin...
Ultima oră
Pe aceeași temă