14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUn ciclist rus a câştigat Turul Sibiului

Un ciclist rus a câştigat Turul Sibiului

Rutierul rus Kiril Pozdniakov (membru al echipei Baku Cycling Project) a câștigat, sâmbătă, etapa a treia a Turului ciclist al Sibiului, desfășurată contratimp individual la Bâlea Lac, pe distanța de 6,8 kilometri.

 

Pozdniakov a fost cronometrat cu timpul de 16 min 21 sec, fiind urmat de italianul Alessio Taliani (Androni Giocattoli Sidermec), la 6 secunde, și de românul Serghei Țvetcov (Androni Giocattoli Sidermec), la 11 secunde, etc.

În clasamentul general, primul loc este ocupat în continuare de bulgarul Nikolai Mihailov (CCC Sprandi Polkowice), urmat de italienii Francesco Gavazzi (Androni Giocattoli Sidermec), la 4 min 33 sec, și Alex Turrin (Unieuro Wilier Trevigiani), la 5 min 35 sec, etc. Românul Serghei Țvetcov ocupă locul 17, la 13 min 04 sec de lider.

Duminică se va disputa ultima etapă, Sibiu — Poplaca (circuit) — Slimnic — Sibiu, lungă de 143,1 km, informează Agerpres.

Cele mai citite

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă