20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUn cetățean străin a vrut să facă taximetrie cu o mașină furată

Un cetățean străin a vrut să facă taximetrie cu o mașină furată

Poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un cetăţean străin, la scurt timp după ce acesta ar fi sustras un autoturism, proprietate a unei firme de taxi din Capitală.

S-a întâmplat  în dimineaţa de sâmbătă, 3 mai, în jurul orei 04.40, persoana vătămată, un taximetrist în vârstă de 33 de ani, în timp ce se afla staţionat în apropierea unui club din zona Regie, ar fi fost abordat de patru cetăţeni străini pentru a-i transporta la hotelul la care erau cazaţi.

Conducătorul auto a oprit la o staţie de alimentare cu carburant, lăsând cheile în contact, moment în care unul dintre bărbaţi ar fi ocupat locul şoferului şi ar fi părăsit benzinăria.

Observând prezenţa unui echipaj de poliţie, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a pătruns în incinta altei benzinării, unde a abandonat autovehiculul şi a fugit, împreună cu ceilalţi trei bărbaţi, poliţiştii bucureşteni reuşind să îi imobilizeze pe doi dintre aceştia, identificându-i la scurt timp şi pe ceilalţi doi.

În urma audierilor efectuate în prezenţa unui translator autorizat, s-a stabilit faptul că bărbatul care a sustras autovehiculul în cauză a comis fapta pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Autoturismul sustras a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă, cu cel în cauză în stare de libertate

Cele mai citite

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă