19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUn bucureştean, în comă, după o bătaie

Un bucureştean, în comă, după o bătaie

Un tânăr de 25 de ani a fost internat în spital, în comă, după ce a fost bătut de doi bărbaţi, transmite B1. Scandalul a izbucnit într-un fast-food din Capitală, în jurul orei 06.00.

Agresorii au fost identificaţi pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Tânărul a fost operat şi se află internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca. Cazul este acum investigat de Parchet, dar şi de poliţişti de la Serviciul Omoruri.

Scandalul dintre tânărul de 25 de ani şi cei doi agresori a pornit într-un fastfood, aflat în zona Avrig, din Capitală. Cei trei tocmai încheiaseră o noapte petrecută în club când s-au luat la harţă.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă cum tânărul este urmărit de cei doi indivizi şi luat la bătaie, în plină stradă.

Omul a fost trântit la pământ şi lovit crunt cu pumnii şi picioarele. Disperată, iubita sa a cerut ajutorul unui taximetrist care trecea prin apropiere, pentru a-l salva din mâinile agresorilor.

În urma loviturilor puternice suferite, victima a ajuns în comă la Spitalul Floreasca, cu răni grave la cap şi membre. Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei. Reprezentanţi ai Serviciului Omoruri şi procurorii fac cercetări pentru a afla împrejurările în care a avut loc conflictul şi pentru a-i trage la răspundere pe vinovaţi.

Cele mai citite

Ministerul Educaţiei a publicat clasamentul universităţilor din România

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica din Bucureşti ocupă primele trei locuri în Metarankingul Naţional pe anul 2023 al instituţiilor...

pergolele sunt refugiul perfect pentru relaxare

Munca este mai mult decât o necesitate. Prezentă inevitabil în viața de zi cu zi,...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...
Ultima oră
Pe aceeași temă