24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăSpecialUn brand faimos de gumă de mestecat va dispărea. Nu și din...

Un brand faimos de gumă de mestecat va dispărea. Nu și din România

Wrigley renunţă din luna ianuarie a anului viitor la brandul gumei de mestecat Orbit, care va fi încorporat în brandul Extra, informează Mediafax. Aceasta marcă va fi redenumită în Extra doar în Marea Britanie și în Irlanda, iar măsura nu va afecta piața din România. În țara noastră, Orbit continuă sa fie cel mai important și mai apreciat brand din portofoliul Wrigley. 

"2014 a fost un an de un succes incredibil pentru Extra. Aducerea Orbit sub umbrela Extra şi îmbunătăţirea ofertei vor favoriza continuarea creşterii", a declarat directorul de marketing al produselor Wrigley pentru îngrijire orală, Sue Cobbledick.

În 2015, brandul Extra va beneficia de o investiţie în valoare de 15 milioane de lire sterline pentru marketing şi un nou look. Astfel, noile Extra Peppermint şi Spearmint vor fi inscripţionate cu mesajul "Noul nume al Orbit".

Măsura coincide cu lansarea a două noi arome în cadrul gamei Extra, Strawberry şi Bubblegum, care vor avea rolul să atragă cumpărători mai tineri pentru această categorie şi să profite de interesul în creştere al consumatorilor pentru produsele de îngrijire orală şi cu arome de fructe.

Lansarea va fi susţinută printr-o campanie de publicitate la televiziune pe o perioadă de 16 săptămâni, care va reaminti beneficiile aduse de guma de mestecat fără zahăr pentru protejarea danturii întregii familii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă