36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialBărbatul care a căzut, duminică, în Dâmbovița a murit

Bărbatul care a căzut, duminică, în Dâmbovița a murit

UPDATE 14.40: Bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a căzut duminică, alături de nepotul său de 13 ani, în râul Dâmboviţa, a murit, luni, la Spitalul Universitar din Capitală, au anunţat reprezentanţii unităţii spitaliceşti.

Un bărbat de 60 de ani și nepotul acestuia, în vârstă de 13 ani, aflați la pescuit, au căzut în râul Dâmbovița. Adolescentul a fost scos de pompieri, conştient, echipajele de salvare efectuând manevre de resuscitare asupra adultului, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit martorilor de la faţa locului, bunicul şi nepotul se aflau la pescuit pe râul Dâmboviţa, în zona Splaiului Unirii, iar, la un moment dat, bunicul ar fi alunecat şi a căzut în apă.Copilul ar fi încercat să-şi ajute bunicul, însă a căzut şi el, martorii sunând la numărul unic de urgenţă 112. Ulterior, la faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 14 Poliţie, iar un agent a sărit în apă şi a reuşit să-l scoată pe copil la mal.

Potrivit altor informaţii însă, copilul ar fi fost cel care ar fi căzut în râu, iar bunicul ar fi încercat să-l scoată.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov l-au scos pe bunic, însă acesta a fost scos inconştient, la ora transmiterii ştirii fiind efectuate manevre de resuscitare.

Copilul a fost preluat de medicii de pe ambulanţa SMURD sosită la faţa locului şi transportat la spitalul Marie Curie, iar bătrânul, la Spitalul Universitar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă