16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat din Rusia care a omorât două persoane şi a ascuns...

Un bărbat din Rusia care a omorât două persoane şi a ascuns cadavrele în locuinţa sa a fost arestat

Poliţia din regiunea rusă Ulyanovsk a anunţat arestarea unui bărbat care a omorât două persoane şi timp de mai bine de un an a ţinut ascunse cadavrele în locuinţa sa, relatează AFP, informează Mediafax.

Forţele de ordine ale Ministerului de Interne au făcut o descoperire terifiantă, a anunţat poliţia locală, într-un comunicat de presă din 22 ianuarie.

“Corpul unei femeii, pe jumătate descompus şi ambalat în plastic, era pus sub o masă, iar în frigider era corpul decapitat al unui bărbat”, potrivit poliţiei din Ulyanovsk.

Poliţiştii au precizat că doar prima victimă a fost identificată.

Proprietarul apartamentului în care au fost descoperite cele două cadavre şi-a ucis victimele în decembrie 2009, a mai anunţat poliţia locală.

Forţele de ordine au indicat, de asemenea, că presupusul ucigaş era în atenţia poliţiştilor şi că “abuza de produse alcoolice”.

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă