19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat din Iaşi a încercat să se sinucidă înghiţind 330 de...

Un bărbat din Iaşi a încercat să se sinucidă înghiţind 330 de pastile

Un bărbat din Iaşi a fost adus, luni, în comă de gradul II la Spitalul de Urgenţe din municipiu, după ce a încercat să se sinucidă înghiţind 330 de pastile, în urma unor certuri cu mama sa, medicii susţinând că este un miracol că pacientul a supravieţuit, potrivit Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a avut o ceartă cu mama sa, în urma căreia a încercat să se sinucidă, înghiţind 330 de pastile.

Potrivit şefului Unităţii de Primiri Urgenţă (UPU) din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, medicul Tudor Ciuhodaru, bărbatul este la a doua tentativă de suicid.

“Este un record în istoria sinuciderilor, mă refer la cantitatea de pastile înghiţite. Pacientul va rămâne internat la Clinica ATI-Toxicologie. Bărbatul este la a doua tentativă autolitică. Motivul pentru care a încercat să-şi pună capăt zilelor a fost o ceartă puternică cu mama sa. Este un miracol că a supravieţuit”, a declarat, luni, şeful Unităţii de Primiri Urgenţă (UPU) din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Potrivit lui Tudor Ciuhodaru, bărbatul a înghiţit mai multe flacoane de barbiturice şi medicamente utilizate de mama sa în tratamentul afecţiunilor cardiace.

Medicul a precizat că prognosticul este extrem de rezervat datorită dozelor şi tipului de medicamente înghiţite.

Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă