15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat de 43 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de...

Un bărbat de 43 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă

Un bărbat de 43 de ani, din Ilfov, care lucra la repararea curţii unui supermarket din Odorheiu Secuiesc, a murit, miercuri, după ce spirala unei autobetoniere pe care o alimenta i-a zdrobit capul.

Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Harghita, Dorin Male, a declarat că bărbatul de 43 de ani era angajatul unei firme din judeţul Ilfov, care efectua lucrări de reparaţii la curtea unui supermarket din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Potrivit sursei citate, muncitorul lucra pe o platformă, la o înălţime de doi metri, alimentând o autobetonieră, când partea exterioară a spiralei care amestecă materialele în cuva acesteia l-a lovit în cap, zdrobindu-i-l, transmite Mediafax.

În urma loviturii puternice, bărbatul a fost aruncat pe pământ şi, cel mai probabil, susţin inspectorii de muncă, a murit pe loc în urma rănilor grave suferite la cap, trupul neînsufleţit al acestuia fiind transportat la morga Spitalului Municipal din localitate.

O echipă de la ITM Harghita a declanşat ancheta, care va stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului şi, ulterior, eventualele vinovăţii.

Potrivit şefului ITM Harghita, muncitorul mort era căsătorit şi avea două fete, dintre care una era minoră.

Cele mai citite

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă