16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat care a avut grijă de Adam Lanza când era mic...

Un bărbat care a avut grijă de Adam Lanza când era mic primise ordin să îl supravegheze permanent

Ryan Kraft, un bărbat care a avut grijă de Adam Lanza, autorul atacului comis la şcoala din Connecticut, îşi aduce aminte cum, la vârsta de 14 sau 15 ani, a primit ordin din partea mamei acestuia să îl supravegheze permanent, relatează postul american CBS, potrivit Mediafax.

Kraft a explicat că Nancy Lanza, mama tânărului, l-a avertizat să nu îl scape nicio clipă din ochi, “nici măcar să nu mă întorc cu spatele, să merg la baie sau nimic de felul acesta”.

El îşi aduce aminte că Lanza era tăcut, foarte inteligent şi introvertit, notând că “de fiecare dată când făcea ceva, fie că se juca jocuri video, sau construia cu piese Lego, era foarte concentrat la ce făcea. Era ca şi cum era în lumea lui”.

Lui Kraft îi este încă greu să creadă că acel copil pe care l-a supravegheat ar fi putut fi implicat într-o asemenea faptă. “Am rămas stupefiat. Nu am procesat încă faptul că s-a întâmplat exact unde am fost eu, şi că acum 15 ani puteam fi chiar eu acolo”.

Kraft a precizat faptul că Nancy Lanza era foarte implicată în viaţa copiilor lor şi că îi iubea foarte mult.

El a decis să iniţieze o campanie de strângere de fonduri, în special pentru cei care suferă de stres post-traumatic, în cadrul căreia a strâns într-o zi peste 53.000 de dolari. Totodată el vrea să obţină fonduri pentru a acorda ajutoare de înmormânare familiilor victimelor şi pentru a realiza un fond de studii pentru supravieţuitori.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

EXCLUSIV. Surse liberale: Nicușor Dan a vrut să demisioneze după trei luni; PNL l-a oprit

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vrut să demisioneze din funcție, după aproximativ trei luni de la preluarea mandatului, au declarat, pentru cotidianul...

Lucrări de infrastructură pe tronsonul Gurasada – Simeria

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 8 - 14 mai 2024, pe tronsonul GURASADA - SIMERIA se vor executa...
Ultima oră
Pe aceeași temă