33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialUn barbat a amenintat ca arunca in aer podul de la Agigea...

Un barbat a amenintat ca arunca in aer podul de la Agigea daca nu vorbeste cu Basescu, Bush si Putin

Un barbat care ameninta ca arunca in aer  podul de peste canalul Dunare-Marea Neagra de la Agigea a fost retinut luni. Acesta voia sa vorbeasca cu presedintii Traian Basescu, George W. Bush si Vladimir Putin, relateaza NewsIn, citat de Hotnews.

 

Barbatul se afla intr-un jeep, pe podul de la Agigea, pe DN 39 Constanta – Mangalia, si sustinea ca are la el doua grenade. La fata locului au sosit trupe DIAS si SRI iar circulatia in zona a fost oprita.

In urma cu doua zile, timisoreanul Faur Isaia, care l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu, se afla la Constanta, unde afirma ca a ajuns ca sa stea de vorba "cu Bush, Putin si Basescu".

Adjunctul IPJ a afirmat ca Faur Isaia i-a spus ca este "la curent cu problemele grave cu care se confrunta omenirea si de aceea vrea sa se intalneasca cu presedintii Bush, Putin si Basescu". El le-a mai spus politistilor ca "la Constanta a fost inconjurat de farfurii zburatoare si ca prin statia de amplificare i s-ar fi transmis ca este trimisul lui Dumnezeu pe Pamant, iar intentia lui este de fapt sa le dezvaluie sefilor de stat cine este anticristul impotriva caruia trebuie luate masuri".

Se pare ca Faur Isaia s-a interesat de data exacta a vizitei presedintilor, dar nu a primit un raspuns in acest sens. De altfel, el va fi atent monitorizat de serviciile secrete in timpul summitului NATO.

Surse din randul autoritatilor implicate in organizarea masurilor de securitate la summit-ului NATO au declarat ca vor fi permanent monitorizate de serviciile secrete cateva sute de persoane cunoscute cu un comportament imprevizibil atunci cand au loc evenimente publice de amploare.

Cele mai citite

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Comisia Europeană spune că România tot nu e pregătită să treacă la euro

România nu îndeplineşte condiţiile pentru adoptarea monedei euro, este concluzia Comisiei Europene (CE), în urma evaluării privind compatibilitatea juridică şi îndeplinirea criteriilor de convergenţă...

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...
Ultima oră
Pe aceeași temă