10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialUdrea: Partidul merge mai departe. Nu negociem nimic pentru turul II

Udrea: Partidul merge mai departe. Nu negociem nimic pentru turul II

Elena Udrea a declarat, luni seară, că se putea obține un scor mai bun, însă acesta este unul rezonabil. Udrea a mai spus că nu va negocia cu nimeni pentru turul al doilea. 

Ea a precizat că nu va negocia nimic în turul doi, urmând ca la finalul săptămânii, formațiunea să decidă ce candidat va susține pentru Cotroceni. 

„Toată lumea a spus că nu se va asocia cu PMP, că nu are nevoie de voturile lui Băsescu. Nu știu dacă s-au schimbat aceste poziții, însă noi nu vom negocia nimic în turul doi. Nu am intrat în competiția asta pentru a negocia ceva în turul doi”, a spus Elena Udrea.

„PMP merge mai departe. Sunt convinsă că PMP va fi primul partid de dreapta la alegerile din 2016. Suntem o formațiune la început de drum, evident că nu puteam face celor două mari grupuri politice. Am fi vrut să îi oferim drept cadou președintelui Băsescu de ziua lui un scor mai bun, dar și acesta este unul bun”, a adăugat liderul formațiunii. 

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă