16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialUdrea, cu gândul la Primărie: Aş fi fost un primar mai bun...

Udrea, cu gândul la Primărie: Aş fi fost un primar mai bun ca Oprescu

Preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat miercuri că şi-ar fi dorit să candideze la Primăria Capitalei, considerând că ar fi fost un primar mai bun decât Sorin Oprescu, adăugând că “poate data viitoare” se va întâmpla acest lucru, scrie realitatea.net.

“Mi-aş fi dorit să candidez, aş fi fost un primar mai bun ca Sorin Oprescu”, a spus Udrea, la B1Tv.

Ea a explicat că, după guvernarea din perioadă de criză, chiar dacă cifrele macroeconomice arată bine, popularitatea este scăzută. “Într-o bătălie politică te duci să câştigi”, a argumentat ea de ce PDL Bucureşti a ales să intre în cursa electorală cu cel mai bine plasat candidat în sondaje.

Udrea a susţinut că ea nu a fost genul de lider de organizaţie care să nu fi vrut să intre în lupta electorală, a fost măsurată în sondajele interne, dar Silviu Prigoană s-a situat pe primul loc. “Sunt mai raţională decât orgolioasă”, a afirmat ea.

“Personal mi-aş fi dorit (candidatura la Capitală – n.r.), n-a fost să fie, poate data viitoare”, a conchis Elena Udrea.

Cele mai citite

cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Slot machines sunt una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri de noroc folosite de...

3 genți de damă elegante, potrivite pentru ocazii speciale

În lumea modei, alegerea unei genți elegante pentru ocazii speciale poate fi esențială pentru a completa o ținută și a evidenția stilul și rafinamentul...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...
Ultima oră
Pe aceeași temă