19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUcisă de vaca pe care o îngrijea

Ucisă de vaca pe care o îngrijea

O femeie în vârstă de 75 de ani din comuna dâmboviţeană Poiana a fost ucisă de vaca pe care o îngrijea, la incident fiind de faţă şi nepoata bătrânei, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, femeia a murit după ce a fost strivită şi împunsă de vaca pe care o creştea de câţiva ani.

La incident a asistat şi nepoata în vârstă de zece ani a victimei, femeia rugând-o să o ajute să ducă animalul în grajd.

“Medicii de pe ambulanţă nu au mai avut cum să o readucă la viaţă. Vaca i-a zdrobit sternul, i-a rupt trei coaste şi i-a perforat plămânii. Femeia de 75 de ani din localitatea Poiana nu a avut nicio şansă, fiind găsită decedată. Din primele verificări rezultă că femeia a fost împunsă de vacă în timp ce se afla în anexa gospodărească”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa şi transportat la morga din Târgovişte pentru necropsie.

Cele mai citite

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă