19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUcisă de vaca pe care o îngrijea

Ucisă de vaca pe care o îngrijea

O femeie în vârstă de 75 de ani din comuna dâmboviţeană Poiana a fost ucisă de vaca pe care o îngrijea, la incident fiind de faţă şi nepoata bătrânei, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, femeia a murit după ce a fost strivită şi împunsă de vaca pe care o creştea de câţiva ani.

La incident a asistat şi nepoata în vârstă de zece ani a victimei, femeia rugând-o să o ajute să ducă animalul în grajd.

„Medicii de pe ambulanţă nu au mai avut cum să o readucă la viaţă. Vaca i-a zdrobit sternul, i-a rupt trei coaste şi i-a perforat plămânii. Femeia de 75 de ani din localitatea Poiana nu a avut nicio şansă, fiind găsită decedată. Din primele verificări rezultă că femeia a fost împunsă de vacă în timp ce se afla în anexa gospodărească”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa şi transportat la morga din Târgovişte pentru necropsie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă