-0.1 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialUcigașul lui Osama ben Laden, în vizită la Bucureşti

Ucigașul lui Osama ben Laden, în vizită la Bucureşti

Soldatul american Robert O’Neill, care l-a împuşcat pe liderul Al Qaeda, Osama benLaden, va participa, în 28 mai, la o conferinţă pe teme de leadership, la București, informează Mediafax.

“Dacă vom reuşi să aducem oameni care fac istoria, vom avea multe lucruri de învăţat de la ei, indiferent de domeniu. Primul eveniment din seria McCann/Thiess Conferences îi va avea ca invitaţi pe doi eroi americani – contra-amiralul în retragere Scott Moore şi Robert O’Neill, care a primit peste 55 de decoraţii, a fost team-lider în multe evenimente faimoase, precum şi în mult-dezbătuta anihilare a lui Osama ben Laden. Este cel care se spune că a tras şi l-a omorât pe Ben Laden. După viaţa lui s-au făcut trei filme la Hollywood, fiind acum angajat la Fox News pe poziţia de analist militar. Sunt oameni care au luat decizii în zecimi de secundă şi care au de împărtăşit o experienţă absolut fabuloasă. Eu cred că îi pot inspira pe cei care aspiră la poziţii de lideri”, a declarat directorul general McCann WorldGroup România, Bogdan Enoiu.

La evenimentul care va fi organizat în 28 mai vor participa şi militari români şi membri ai familiilor soldaţilor morţi în misiunile din Afganistan.

Biletele de intrare la prima conferinţă din seria anunţată de organizatori, care va avea loc la Willbrook Hall din Bucureşti, costă 150 de euro, existând şi pachete speciale pentru companii.

Robert O’Neill, în vârstă de 39 de ani, fost militar Navy SEAL, trupe de elită din cadrul Marinei americane care acţionează în mod tradiţional în secret, a ieşit din umbră la 6 noiembrie 2014 şi a declarat în mod public că el este cel care l-a ucis pe Osama ben Laden, atrăgându-şi imediat ameninţări cu moartea din partea jihadiştilor.

 

Cele mai citite

Hamas vrea să elibereze toți soldații israelieni în schimbul tuturor palestinienilor închiși în Israel

Un înalt oficial Hamas a declarat miercuri că mişcarea islamistă palestiniană este gata să elibereze toţi soldaţii israelieni pe care îi deţine în schimbul...

Echipele Norvegiei și Spaniei au început cu victorii categorice Campionatul Mondial de handbal feminin

Selecţionatele Norvegiei, marea favorită, şi Spaniei au debutat cu victorii categorice, miercuri, la Campionatul Mondial de handbal feminin, care are loc în Danemarca, Norvegia...

Consulul general al României la Cernăuți a acordat diplome de excelență jurnaliștilor români de război

Consulul general al României la Cernăuţi, Irina-Loredana Stănculescu, le-a acordat, miercuri, în cadrul unei ceremonii cu prilejul Zilei Naţionale a României, diplome de excelenţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă