15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUcigaşul din Craiova: Asta e, l-am omorât! Zece ani pentru un prost!

Ucigaşul din Craiova: Asta e, l-am omorât! Zece ani pentru un prost!

Voicu Romel Dan, în vârstă de 17 ani, tânărul care a înjunghiat mortal joi după-amiază un elev al liceului Tudor Arghezi din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore.

Romel Voicu i-a şocat prin nonşalanţă şi violenţă pe procurorii care se ocupă de caz. Ucigaşul elevului de la Liceul Tudor Arghezi, din Craiova, a fost prins la câteva ore de la comiterea crimei. Reacţia pe care a avut-o autorul, Romel Voicu, în prima şedinţă a audierilor, a fost una care i-a şocat până şi pe procurorii care se ocupă de caz.

Surse judiciare, citate de Realitatea.net, au declarat că tănărul a avut reacţii violente şi a spus: “Ei, asta este, l-am omorât! Zece ani pentru un prost!”.

Iniţial, criminalul declarase că nu a vrut decât să-şi sperie victima, pe Andrei Goreci, care cu câteva zile în urmă se certase cu fratele agresorului, elev în clasa a X-a la Liceul Tudor Arghezi.

Cealaltă victimă a lui Romel Voicu, Cristian Manea, se află în afara oricărui pericol şi le-a putut oferi anchetatorilor primele declaraţii. „A scos cuţitul şi ne-a lovit. L-a omorât ca pe un câine”, a spus adolescentul. Romel Voicu a fost şi el elev al Liceului Tudor Arghezi, dar în urmă cu doi ani a cerut să fie transferat la Liceul Auto din Craiova. Conform directorului Lucian Săndoi, el are probleme psihice, iar în urmă cu câteva luni a încercat să se sinucidă.

Cele mai citite

O persoană a fost găsită moartă, în urma unui incendiu în sectorul 2. FOTO

UPDATE: Incendiul produs la două case din Sectorul 2 al Capitalei a fost localizat, iar pompierii lucrează la decopertare în vederea lichidării focarelor rămase,...

Portul Constanța, victima perfectă a managementului defectuos al statului!

Portul Constanța se află în primele 20 de porturi europene ca volum de mărfuri manipulate, dar activitatea sa este ”afectată semnificativ de acțiunea/inacțiunea...

ANPC, amenzi de 4 milioane de lei pentru comercianții de fructe și legume

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au dat amenzi de aproape patru milioane de lei în urma controalelor făcute în prima jumătate a lunii trecute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă