16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecial"U" Cluj joacă pentru drepturile TV

“U” Cluj joacă pentru drepturile TV

Universitatea Cluj va întâlni, sâmbătă, pe Rapid Bucureşti, în penultima etapă a Ligii I, într-o partidă care are miză doar pentru bucureşteni, aflaţi în luptă pentru Europa League. Clujenii mai luptă în acest final de sezon doar pentru suporteri şi palmares, dar antrenorul Ionuţ Badea a găsit, totuşi, o motivaţie suplimentară.

„Sperăm să urcăm cât mai mult în clasament pentru că asta înseamnă că vom lua mai mulţi bani din drepturile de televizare, ceea ce ar asigura, automat, un buget mai mare în sezonul următor. Oricum, va fi destul de greu cu Rapidul pentru că bucureştenii au o agresivitate mai mare de când este Marian Rada pe banca tehnică. Noi însă vom avea o motivaţie suplimentară faţă de partida cu Pandurii Târgu-Jiu, acolo unde am suferit la acest capitol”, a declarat antrenorul „şepcilor roşii”.

Badea ar pleca la vară

De asemenea, pe lângă drepturile TV, pe oficialii şi antrenorii clujeni îi mai interesează să vadă şi cine merită să rămână la „U” în sezonul următor, unul în care ar trebui atacat un loc de cupă europeană. Badea mai are contract încă un sezon cu Universitatea, dar nu ar spune pas unei oferte mai convenabile venite de la altă echipă, în special de la Dinamo Bucureşti.

„Cu Rapid nu vor evolua câţiva jucători, dar cei care îi vor înlocui pe absenţi trebuie să arate că merită să joace la „U”. De fapt, aceste două etape care au mai rămas sunt foarte importante pentru jucători să convingă că pot face parte din lotul echipei şi în sezonul următor. Nu ştiu ce voi face eu, cert este că mai am încă un an de contract cu „U”, dar vom vedea ce se va întâmpla la vară”, a încheiat, misterios, tehnicianul Universităţii Cluj. „U” Cluj-Rapid Bucureşti va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digisport.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă