18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecial„U" Cluj a luat un jucător de liga a doua

„U” Cluj a luat un jucător de liga a doua

Universitatea Cluj continuă să facă transferuri pentru noul sezon al primei ligi, unul în care speră să termine pe un loc de cupă europeană. Finanţatorul Florian Walter a adus joi la echipă, însă, un jucător care nu a evoluat niciodată pe prima scenă a fotbalului românesc.

Octavian Drăghici este atacant, are 26 de ani, dar cel mai mare club pentru care a jucat este CS Otopeni, echipă de la care a şi venit la „U” Cluj.

O “cărămidă” importantă

„Cred că în această vară am mai pus o cărămidă importantă la casa „U” Cluj. S-ar putea să mai apară ceva jucători, în special un fundaş stânga. La anul ne vom bate pentru un loc între primele cinci, dar şi pentru Cupa României.

Noi vom încerca să ne clasăm cât mai sus pentru că ştim că este important pentru suporterii noştri”, a declarat finanţatorul „şepcilor roşii”, Florian Walter.

Drăghici este al cincilea transfer al lui „U” de până acum, după Eduard Nicola, Sebastian Achim, Lukasz Szukala şi Laurenţiu Marinescu. În vârstă de 26 de ani, noul atacant al Universităţii a mai evoluat în cariera sa la UM Timişoara şi Fortuna Covaci înainte de a se transfera la „U” Cluj, unde va sta doi ani.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Greta Thunberg a fost amendată pentru că a blocat intrarea în Parlamentul suedez

Activista pentru climă Greta Thunberg a fost amendată în Suedia, țara sa natală, pentru că nu a respectat ordinele poliției după ce a blocat...
Ultima oră
Pe aceeași temă