13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTV: Al patrulea sezon Mad Men la TVR

TV: Al patrulea sezon Mad Men la TVR

Sâmbăta, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD difuzează câte două episoade din cel de-al patrulea sezon al premiatului serial ce reconstituie atmosfera din lumea publicitarilor newyorkezi de mare influenţă din anii ’60. Serile de sâmbătă vor purta telespectatorii TVR în atmosfera New York-ului anilor ’60. Cel de-al patrulea sezon al îndrăgitului serial “Mad Men“ poate fi urmărit în premieră la TVR începând cu 9 ianuarie, de la ora 21.00, când TVR 1 şi TVR HD difuzează primele două episoade.

Stilat şi provocator, serialul “Nebunii de pe Madison Avenue” (“Mad Men”) de la TVR 1 urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine. Povestea serialului se concentrează pe viaţa duplicitară a lui Don Draper (Hamm), cel mai cunoscut director de creaţie şi cel mai râvnit bărbat din branşă, dar şi a colegilor săi din agenţia Sterling Cooper. Don face jocurile atât în sala de conferinţe, cât şi în dormitor, dar se luptă să ţină pasul cu schimbările rapide din domeniu şi cu tinerii aspiranţi care visează să îi ia locul. Serialul investighează pe larg şi cu sinceritate rolul femeii şi cel al bărbatului în acea perioadă, dezvăluind adevărata pornire umană ascunsă sub paravanul vieţii de familie din anii ’60.

Cea de-a patra serie  cuprinde 13 episoade, a căror poveste se concentrează pe perioada noiembrie 1964-octombrie 1965. Este localizată într-o cu totul nouă şi modernă agenţie de publicitate: Sterling Cooper Draper Pryce. Iar în centrul poveştii este tot Don Draper, a cărui criză de identitate o urmărim în acest al patrulea sezon. Personajul principal, interpretat de premiatul cu „Emmy“ Jon Hamm, se adânceşte într-o mare disperare. Nu numai viaţa de familie i se destramă, dar nici la birou lucrurile nu merg pe roate. Alcoolismul lui Don se accentuează, acesta căutând tot mai mult compania prostituatelor. Pare că întreaga lui existenţă se destramă. 

Producţie AMC, drama “Mad Men” a făcut istorie, fiind prima serie de televiziune care a câştigat patru ani la rând premiul Emmy pentru Cel mai bun serial dramatic, precum şi recunoaşterea din partea American Film Institute. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă