13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTurneul de la Wimbledon: Eugenie Bouchard a fost ELIMINATĂ în primul tur

Turneul de la Wimbledon: Eugenie Bouchard a fost ELIMINATĂ în primul tur

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 12 şi locul 12 WTA, a ratat, marţi, calificarea în turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează Mediafax.

Bouchard a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (3), 6-4, după o oră şi 30 de minute, de Ying-Ying Duan (China), poziţia 117 în ierarhia mondială.

Eugenie Bouchard are un sezon mai puţin reuşit, cea mai bună performanţă în acest an fiind califcarea în sferturile de finală la Australian Open.

Sportiva canadiană era finalista ediţiei trecute a turneului de la Wimbledon. După ce a eliminat-o pe Simona Halep în semifinale, în 2014, Bouchard a fost învinsă în ultimul act de Petra Kvitova, cu scorul de 6-3, 6-0.

Înfrângerea suferită, marţi, o poate coborî pe Bouchard până pe locul 31 WTA. În ierarhia ce va fi publicată după turneul de la Wimbledon, ea nu va fi clasată mai sus de locul 23.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă