11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialTurneul Campionilor: Victorii în prima zi pentru Federer şi Nishikori

Turneul Campionilor: Victorii în prima zi pentru Federer şi Nishikori

Federer a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor. Elveţianul a trecut,în două seturi, de Milos Raonic. Kei Nishikori, primul asiatic prezent pe tabloul evenimentului, a început bine- a trecut de favoritul publicului, Andy Murray.

Federer s-a răzbunat pe Milos Raonic care l-a trimis acasă, în urmă cu o săptămână, de la Masters-ului de la Paris. A avut nevoie de o oră şi 28 de  minute pentru a trece de canadian cu 6-1, 7-6 şi are prima şansă la un loc în semifinale.

Tot în grupa B, Kei Nishikori scrie istorie. Primul asiatic calificat vreodată la Turneul Campionilor l-a învins pe favoritul publicului, Andy Murray, cu 6-4. 6-4, după o oră şi 35 de minute de joc.

La dublu, Marcel Granollers/Marc Lopez au câştigat duelul cu Julien Benneteau/Edouard Roger Vasselin, cu 6-4, 6-4, în primul meci din grupa B.

A fost supriză în cel de-al doilea meci de dublu, Ivan Dodig şi Marcelo Melo s-au impus în faţa perechii Daniel Nestor/ Nenad Zimonjic, cu 6-3, 7-5.

Luni debutează la Turneul Campionilor românul Horia Tecău. Împreună cu partenerul său de dublu, Jean Juliej Rojer, Tecău joacă de la ora 14 cu perechea Alexander Peya/Bruno Soares, de la ora 14.

Tot luni, de la ora 20.00, americanii Bob si Mike Bryan vor intalni cuplul Robert Lindstedt/Lukasz Kubot La simplu, in Grupa A, vor avea loc meciurile Stanislas Wawrinka – Tomas Berdych, de la ora 16.00 si Novak Djokovici – Marin Cilici, de la ora 22.00.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă