28.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialTuristii pierd cursele din cauza traficului spre Aeroportul Henri Coanda

Turistii pierd cursele din cauza traficului spre Aeroportul Henri Coanda

Primele grupuri de turisti romani care au pierdut avionul din cauza conditiilor grele de trafic spre Aeroportul Henri Coanda au fost semnalate luni, de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT). „Din cauza traficului ingreunat spre Aeroportul International Henri Coanda s-au semnalat primele pierderi de decolari ale grupurilor de turisti. Este o situatie extrem de grava pentru incoming-ul romanesc”, avertizeaza reprezentantii ANAT.
Membrii asociatiei considera ca pentru a putea fi preintampinate astfel de situatii sunt necesare masuri urgente de fluidizare a circulatiei spre aeroport, in special in zonele Piata Victoriei-Piata Presei Libere-Aeroportul Baneasa-Aeroportul International Henri Coanda.
Asociatia arata ca, luni dimineata, intre orele 8.00 si 8.30, nu era nici un muncitor care sa lucreze pe podul in constructie de la Aeroportul Henri Coanda, a carui amenajare dureaza de mai multe luni.
Agentiile de turism si companiile aeriene au atras atentia ca intarzierile repetate si pierderile de zboruri pot avea efecte extrem de negative asupra turismului romanesc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă