14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTulcean trimis în judecată după ce a păgubit statul cu peste 160.000...

Tulcean trimis în judecată după ce a păgubit statul cu peste 160.000 de lei

Un bărbat din judeţul Tulcea, administrator de firmă, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală, după ce, timp de aproape doi ani, nu a virat la buget contribuţiile sociale ale angajaţilor, prejudiciul adus statului depăşind 160.000 de lei, beni ce nu au fost recuperaţi, informează Mediafax.

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în perioada ianuarie 2007 – decembrie 2008, Eugen Darie, administrator al unei societăţi comerciale din judeţul Tulcea, deşi a reţinut, nu a virat la bugetul consolidat al statului toate contribuţiile cu reţinere la sursă ale angajaţilor, cauzând prin această modalitate un prejudiciu total de 163.840 de lei.

Prejudiciul nu a putut fi recuperat până la finalizarea urmăririi penale.

Procurorii tulceni au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a lui Eugen Darie pentru evaziune fiscală, în formă continuată, dosarul fiind trimis spre soluţionare Judecătoriei Măcin.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă