13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTrei angajaţi ai Castelului Cantacuzino din Buşteni au ajuns la spital cu...

Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino din Buşteni au ajuns la spital cu arsuri

Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino din Buşteni au fost duși la spital cu ambulanțele, după ce au suferit arsuri când cărau apă fierbinte pentru un eveniment. Parchetul a deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, trei persoane – un bărbat de 48 de ani, un altul de 21 de ani şi o femeie de 28 de ani – au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital după ce au suferit arsuri cu un lichid fierbinte. Astfel, bărbatul de 48 de ani are arsuri de gradul al doilea pe faţă şi la o mână, iar tânărul de 21 de ani şi femeia au, de asemenea, arsuri de gradul al doilea la picioare.

Reprezentanţi ai Poliţiei Prahova au declarat pentru News.ro că cele trei persoane opărite sunt angajate ale castelului şi că accidentul s-a produs în timp ce cărau apă fiartă care urma să fi folosită pentru producerea de abur pentru un eveniment.

Întâmplarea nefericită este încadrată în categoria accidentelor de muncă, iar cazul a fost preluat de Parchetul Judecătoriei Sinaia, anchetatorii sesizând şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.

Castelul Cantacuzino a fost preluat de un investitor care l-a renovat şi l-a introdus în circuitul turistic. În incinta castelului funcţionează un restaurant şi în mod constant imobilul găzduieşte expoziţii care sunt deschise publicului.

Cele mai citite

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

Alocațiile nu vor fi plătite înainte de Paște

Pentru luna mai, alocațiile vor fi virate pe 8 mai și nu înainte așa cum se întâmplă cu plata pensiilor, potrivit unei comunicări făcute...
Ultima oră
Pe aceeași temă