3.9 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialTraian Băsescu trimite un mesaj de condoleanțe, după prăbușirea elicopterului militar

Traian Băsescu trimite un mesaj de condoleanțe, după prăbușirea elicopterului militar

Președintele Train Băsescu a trimis, vineri, un mesaj de condoleanțe, în urma prăbuşirii unui elicopter cu mai mulţi militari la bord în judeţul Sibiu în cursul acestei zile.

„Doresc să-mi exprim regretul pentru tragicul accident petrecut astăzi în judeţul Sibiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 8 militari şi 2 au fost răniţi. Este un moment trist pentru Armata României, pentru poporul român şi pentru mine personal. Transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate şi tuturor celor care le-au fost aproape! Totodată, le doresc însănătoşire militarilor răniţi şi îmi exprim solidaritatea cu familiile acestora!”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Un elicopter militar s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, într-o zonă împădurită din judeţul Sibiu, primele date indicând că aparatul de zbor ar fi luat foc în aer.

Opt persoane au murit după prăbuşirea elicopterului militar în judeţul Sibiu, iar alte două au fost evacuate cu elicopterul SMURD ajuns de la Târgu Mureş, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Împrejurările în care s-a prăbuşit vineri elicopterul militar în care se aflau zece persoane, dintre care opt au murit, vor fi cercetate într-un dosar penal deschis la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj.

Cele mai citite

Este oficial: România nu intră în Schengen în acest an

Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an, a transmis miercuri seara pe Facebook, europarlamentarul Eugen Tomac, precizând că pe 5 decembrie...

Rusia – Ucraina, ziua 645: Reuniunea OSCE, boicotată din cauza prezenței lui Lavrov

Polonia a anunţat că nu va participa la reuniunea ministerială a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE)de la Skopje din cauza prezenţei...

Curtea de Apel Paris a refuzat predarea lui Paul al României invocând motive de procedură

Curtea de Apel din Paris a refuzat, miercuri, predarea lui Paul al României, autointitulat prinț, pe motive de procedură, respectiv că unul dintre judecători...
Ultima oră
Pe aceeași temă