15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialTrafic blocat pe DN 1, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit

Trafic blocat pe DN 1, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 A Ploieşti – Braşov este blocată, vineri, în urma unui accident, în care au fost implicate trei TIR-uri, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Accidentul a avut loc la granița dintre județele Prahova și Brașov.

Conform primelor informaţii de la locul accidentului, şoferul unuia dintre autotrenuri a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi s-a ciocnit frontal cu un alt TIR. Pentru a evita impactul cu cele două TIR-uri implicate în accident, şoferul unui alt autotren a tras de volan, iar maşina a căzut într-o râpă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că TIR-ul a căzut la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci, şase metri şi este încărcat cu lăzi goale. Şoferul TIR-ului a ieşit singur din cabina autotrenului, nefiind rănit.

În ceea ce priveşte autotrenurile care s-au ciocnit, unul dintre acestea este încărcat cu bere, iar celălalt transportă materiale textile şi este condus de un şofer polonez.

Şoferul autotrenului care transporta bere a rămas încarcerat în maşină, fiind scos de echipajele ISU Prahova şi preluat de o ambulanţă SMURD care l-a transportat la spital, fiind rănit la picioare. Şoferul din Polonia, care conducea TIR-ul încărcat cu material textil, nu a fost rănit.

Drumul Naţional 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov şi ruta Vălenii de Munte – Cheia – Săcele şi este circulat în special de TIR-uri, al căror acces este interzis pe DN 1, pe Valea Prahovei, în cursul săptămânii, pe timp de zi, şi în week-end.

Pe acest tronson s-au format coloane de maşini, întrucât în zonă nu există rută ocolitoare.

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă