37.5 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialTOP 5 Mașini noi care au rupt gura târgului în mediul online....

TOP 5 Mașini noi care au rupt gura târgului în mediul online. Nume surpriză în lupta cu Mercedes și Renault

Mediul online a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai influente canale de comunicare atunci când vine vorba de cumpărarea unei mașini. În fiecare lună modelele nou-lansate sunt în topul listelor de conversații iar buzz-ul creat este foarte ridicat.

O surpriză în topul celor mai discutate modele din mediul online a apărut în luna iunie, atunci când au fost lansate pe piață mai multe mașini noi. Fie că este vorba despre detaliile tehnice, despre aspect sau dotări, internauții au creat buzz în jurul unora dintre cel mai bine vândute modele europene ajunse la o nouă generație, dar și în jurul unor mașini complet noi.

Vezi în galeria de mai sus TOP 5 Modele care s-au regăsit cel mai des în listele de conversații ale celor mai influenți internauți

Un top al modelelor cărora „li s-a dus vorba” în mediul online a fost realizat pe baza datelor oferite de compania de cercetare TNS, care a reușit să obțină informații reprezentative pentru comunitățile online luând în calcul doar 3000 de persoane considerate influente în mediul digital, în special persoane cu un puternic impact social. Topul este realizat doar pentru mediul online european și pentru mașinile produse pe bătrânul continent.

Citește și Mit DEMONTAT: Mașinile noi, mai FIABILE decât bijuteriile anilor 70′-80′. Cum să atingi 400.000 km!

“Mai mult de 90% din clienți folosesc mediul online pentru a se informa în timpul procesului de cumpărare a unei mașini. De regulă sunt consultate forumurile și blogurile pentru a fi obținute informații cât mai puțin procesate (n.r. bazate pe opinii și experiențe personale)”, a spus Remy Pothet, ;ef al direcției automobile din cadrul TNS.

Acesta consideră că producătorii câștigători, din viitor, vor fi cei care vor ști să folosească la maximum facilitățile oferite de mediul online. Alături de producătorii de top din Europa, mediul online a început să fie luat în serios și de companii care vând modele mai accesibile, precum Dacia.

Citește și Monștrii din Stuttgart: Porsche și Audi au bătut palma pentru a dezvolta motoare comune V6 și V8

Mercedes și Renault au câte două modele între primele 5, în timp ce un producător din centrul Europei este numele surpriză.

Cele mai importante lansări ale verii din industria auto vor fi prezentate în luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă