-0.2 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialTOP 10 Cele mai SCUMPE mașini de la Hollywood. Ce conduce Beckham...

TOP 10 Cele mai SCUMPE mașini de la Hollywood. Ce conduce Beckham sau Seinfeld și cine are limuzina de 8 milioane de DOLARI!

Starurile care locuiesc la Hollywood, fie că provin din lumea filmului sau alte domenii, precum fotbalul sau muzica, au făcut întotdeauna senzație la aparițiile lor în public. Pentru a fi siguri că nu vor fi impresiona, vedete ca Jerry Seinfeld sau Jay Leno au cheltuit zeci de milioane de dolari doar pe mașini.

TOPUL propune o incursiune în garajele vedetelor de la Hollywood pentru a descoperi comorile de milioane de dolari – Vezi în galeria foto de mai sus

Printre cele mai des întâlnite mașini de lux din garajele de la Hollywood se numără Maybach, Porsche sau Ferrari. Totuși câteva modele sunt exclusiviste chiar și pentru aceste mărci.

Dacă unele staruri se afișează în public la volanul unor mașini pe care nu le dețin, primite cu împrumut de la dealeri doar pentru a le face reclame, sunt unele vedete care vor conduce de regulă numai mașini din garajele personale. Spre exemplu, Jerry Seinfeld are o colecție Porsche atât de mare, încât dacă ar ieși zilnic în oraș cu un alt model tot nu i-ar ajunge o lună de zile pentru a testa întregul său garaj.

David Beckham pe de altă parte este renumit mai de grabă pentru stilul său vestimentar decât pentru mașinile pe care le conduce. Cu toate acestea el nu obișnuiește să urce la volanul unei mașini care costă sub 100.000 – 200.000 dolari.

Un element surpriză al topului îl reprezintă prezența rapperilor, foarte populari în SUA, în detrimentul super vedetelor de pe marile ecrane.

Cele mai citite

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

CM Handbal feminin: România a pierdut cu Germania 22-24, dar păstrează șanse matematice la calificare după ce Japonia a învins Danemarca cu 27-26

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 24-22 (9-12), joi seara, la Herning (Danemarca), în Grupa a III-a principală a Campionatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă