26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialTolontan acuză că a fost filat în noaptea dezvăluirilor de la ISU

Tolontan acuză că a fost filat în noaptea dezvăluirilor de la ISU

Jurnalistul Catalin Tolontan susține că a fost subiectul unui filaj, noaptea trecută, când Gazeta Sporturilor a publicat faxul care a demonstrat că Inspectoratul pentru Situații de Urgență știa de clubul Colectiv și care a dus la suspendarea conducerii ISU, potrivit paginademedia.ro. 

„Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Ieri am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit. Seara, în jurul orei 22.00, am început să primim de la ISU tot ce solicitasem în ultima săptămână. La ora 23.45 am primit confirmarea că ISU a primit acel fax care demonstra că știau de Clubul Colectiv și ne-am apucat de ediția specială”

Jurnalistul a explicat că marți un bărbat și o femeie i-au supravegheat casa, iar când un vecin a vrut să le facă o poză au plecat. 

„Am ajuns acasă după ce am terminat ediția, la ora trei noaptea. M-a oprit un vecin: tocmai am vrut să fotografiez doi oameni ca supravegheau locuința, mi-a zis. Erau doi, o femeie și un bărbat. Vecinul meu s-a dus în casă să ia telefonul și s-a întors să îi fotografieze. Când l-au observat, s-au urcat într-o mașină – un Renault albastru și au plecat”, a spus Tolontan care a precizat că a mai trecut printr-un incident similar când lucra la ancheta ”Gala Bute”. 

La vremea respectivă, jurnalista Mirela Neag, care a lucrat în ambele anchete alături de Tolontan, a povestit că a fost ținta unui incident suspect: pe o alee îngustă, o mașină s-a apropiat amenințător de jurnalista de la Gazeta Sporturilor.

„Nu vrem să ne victimizăm, dar e singura noastră modalitate de a ne apăra, relatând ceea ce se întâmplă”, a mai spus Tolontan. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă