21 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialToate declarațiile Simonei de după semifinala cu Serena: "E dureros să pierzi...

Toate declarațiile Simonei de după semifinala cu Serena: “E dureros să pierzi un meci strâns pe final, dar am jucat un tenis bun, asta mă mulțumește!”

Simona Halep le-a mai dat câteva motive jurnaliștilor străini să o placă, oferind câteva insight-uri mature după meciul pierdut cu Serena în semifinala excelentă de la Miami. Mai jos, toate declarațiile făcute de româncă la conferința de presă.

Spune-ne gândurile tale despre meci. Aproape că ai ajuns prima la linia de sosire, dar lucrurile n-au mers în favoarea ta la final.

”Da, am fost aproape, dar am pierdut. Sunt tristă pentru asta. Serena a fost prea puternică la începutul meciului. A lovit foarte, foarte tare fiecare minge. Dar am luptat până la capăt, iar asta e un motiv ca să fiu mulțumită acum. Am fost aproape. Azi am văzut că pot să câștig. Am fost un pic obosită la final, dar e normal, am deja foarte multe meciuri jucate. E ok. A fost mai bună ca mine. E mai bună ca mine, pentru că e pe locul 1 în lume și pentru că e Serena. N-am decât să iau lucrurile pozitive din acest turneu, din acest meci și să merg mai departe”, a spus Simona Halep.

A fost cu siguranță o luptă frumoasă. Putem să ne așteptăm la mai mult acum? Serena n-a avut pe nimeni în ultima vreme care să o împingă la limită tot timpul, așa cum ai făcut tu în ultimele câteva meciuri. Să ne așteptăm la mai multe meciuri precum acesta între voi două?

Citește, pe Treizecizero.ro, toate declarațiile făcute de Simona după meciul cu Serena

Cele mai citite

Ministerul Agriculturii, despre banii încasați de beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală

Beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) au primit în această săptămână în conturile bancare o nouă tranşă de plată în valoare totală...

Noua centrală de la Mintia, un proiect de 1,4 miliarde de euro, a primit acordul de mediu

Cel mai mare obiectiv industrial din România, noua Centrală de la Mintia, din Hunedoara, a primit acord de Mediu, anunţă Agenţia Naţională pentru Protecţia...

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...
Ultima oră
Pe aceeași temă