13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialTinder introduce funcția de photo-sharing

Tinder introduce funcția de photo-sharing

Tinder a introdus o funcție de photo-sharing, numită Moments, relatează BBC. Noua opțiune permite utilizatorilor să trimită imagini care să fie șterse după 24 de ore.  
 
În prezent, Tinder este una dintre cele mai populare aplicații de dating din lume, dar creatorii ei și-ar dori ca serviciul pe care îl oferă să fie folosit și de cei care caută persoane noi, dar care au și alte interese decât cele romantice.  
 
Tinder se conectează la contul de Facebook al utilizatorilor, de unde extrage informații despre preferințele acestora. Algoritmul Tinder corelează aceste informații cu datele de localizare a utilizatorilor pentru a le furniza acestora recomandări de persoane care ar putea fi compatibile. Cel care folosește aplicația Tinder vede pe ecranul telefonului poza unei persoane și alege dacă îi place sau nu. Când doi utilizatori se plac în mod reciproc, Tinder îi pune în legătură, permițându-le să își trimită mesaje.
 
Avantajul Tinder este că preferințele utilizatorilor rămân secrete, persoanele de care ne place aflând despre părerea noastră doar dacă și ele ne apreciază fotografia de profil. Astfel, riscul cel mai mare de care se tem tinerii, riscul de a fi respins fățiș, este diminuat.

Tinder a ajuns în primăvara acestui an la 10 milioane de utilizatori și este disponibilă în 24 de limbi, deși a fost înființat abia acum 18 luni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă