13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialTarg de nunti la Romexpo

Targ de nunti la Romexpo

Cea de-a doua editie a Expo Ideal Mariaj se va desfasura in perioada 26-28 ianuarie, in pavilionul 15 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo. Expo Ideal Mariaj este expozitia de nunti la care viitorii miri vor gasi cele mai diversificate si consacrate firme din domeniu, din intreaga tara, ce ofera solutii pentru ca nunta lor sa fie asa cum si-o doresc.
In cei 3.000 mp isi vor etala ofertele peste 70 de firme, care vor prezenta ultimele tendintele in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere. Nu vor lipsi nici agentiile organizatoare, casele de productie audio & video, companiile de inchirieri limuzine, agentiile de turism si chiar scolile de dans. Pentru cele trei zile de expozitie, organizatorii au pregatit un program special, care va cuprinde miniconcerte, prezentari de moda, demonstratii de machiaj si dans sportiv. Vizitatorii vor putea participa, pe baza biletului de intrare, la o tombola al carei premiu este un sejur pentru doua persoane la Paris si vor putea beneficia de ofertele speciale si reducerile acordate de expozanti.
Printre participantii la targul de nunti se numara Rita Muresan, Agnes Toma, Mariaj Lux (reprezentant al celebrelor case Demetrios, Daniel Degli Onofri din Italia), Anastasia Mode (reprezentant Fabio Gritti) si multi altii. Rolul Expo Ideal Mariaj este acela de a-i ajuta pe tineri sa aleaga cele mai potrivite elemente pentru ca nunta sa fie asa cum si-o doresc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă