10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialTânăr din Jilava, căutat după ce a agresat o bătrână: A învârtit-o...

Tânăr din Jilava, căutat după ce a agresat o bătrână: A învârtit-o de guler ca pe o elice

În urma unui videoclipo postat pe rețelele de socializare și preluat de publicația britanică Daily Mail, în care un tânăr agresa o bătrână, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov  s-au autosesizat și au început o anchetă pentru a-l găsi pe acesta, informează Mediafax.

"Tânărul nu a fost încă identificat. Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri – n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta, după ce el va fi identificat de poliţişti, va fi sancţionar doar contravenţional, a precizat Burada.

"În cazul în care va fi depusă o plângere, se va stabili atunci caracterul faptei şi, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Publicaţia Daily Mail a postat vineri, pe site-ul propriu, imagini cu un tânăr, însoţit de câţiva prieteni, care se amuză pe stradă în timp ce apucă o bătrână de gulerul halatului şi o învârte, imitând astfel o elice. Incidentul are loc în mijlocul carosabilului. Jurnaliştii britanici notează, despre această agresiune, că are ca protagonişti "huligani români beţi", victima fiind "o pensionară care ţipă, terorizată".

 

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă