16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialTânăr arestat pentru furt, în Vaslui

Tânăr arestat pentru furt, în Vaslui

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Bârlad, a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzaţia de tâlhărie, după ce l-a bătut pe agentul de pază al unui supermarket care îl imobilizase în urma constatării, pe camerele de supraveghere, a unui furt comis de către bârlădean în respectivul magazin, informează Mediafax.

"Un angajat al magazinului a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul Poliţiei. Echipajul de intervenţie deplasat la magazinul respectiv l-a imobilizat pe autorul furtului, care apoi a fost condus la sediul Poliţiei Municipale Bârlad în vederea audierilor”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bârlădeanul a fost depistat de către agentul de pază al magazinului după ce a furat o sticlă de coniac din supermarket, pe care a ascuns-o sub haină, trecând de casa de marcat fără să o plătească, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui.

Condus într-o cameră a magazinului, tânărul a fost imobilizat de către agentul de pază, moment în care a devenit violent şi l-a lovit pe acesta, în încercarea de a fugi.

Reţinut iniţial de către poliţiştii de investigaţii criminale, tânărul de 19 ani a fost prezentat la Parchet, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii bârlădeni au admis cererea şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bârlădeanului pentru tâlhărie.

La luarea deciziei, judecătorii au ţinut cont şi de faptul că tânărul mai este cercetat de către poliţişti în alte două dosare penale, pentru lovire sau alte violenţe şi furt dintr-o societate comercială din Bârlad, ambele fapte fiind comise luna trecută.

Cele mai citite

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

VIDEO. Limitator inteligent de viteză montat la Snagov

La Snagov s-a montat primul limitator de viteză inteligent din România, ce îi oprește numai pe șoferii care încalcă limita de viteză din zonă. Un...
Ultima oră
Pe aceeași temă